Міську раду не повідомили про продаж евакуатора

31 Жовтня 2016, 12:45
1810

Підприємець, у якого міська рада орендувала евакуатор, вирішив його продати та замінити на більш потужний. 

Нагадаємо, що 8 жовтня у місті почав працювати евакуатор з маніпулятором вантажною підйомністю 3,5 тонни. У той же день патрульні відправили на штрафмайданчик першу автівку, припарковану з порушенням.

Як стало відомо, комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» орендує його за 16 тисяч гривень у місяць у приватного підприємця Володимира Пащенка. Проте вже 28 жовтня підприємець виставив транспорт на продаж і, як виявилося, орендаря про це не попередив.

У «АвтоПаркСервіс» розповідають – підприємець про продаж не повідомляв і заяви про розірвання договору також не писав.

Натомість Володимир Пащенко пояснив, що вирішив продати, аби купити новіший та ефективніший. Наразі, говорить підприємець, евакуатор не здатен підняти важких автомобілів, що ставить у нерівні умови порушників.

«Ми не повідомляли підприємство, але розуміємо, що місту не завадило би мати більш потужний евакуатор. Тому спрацювали на випередження і шукаємо, хто би придбав цей евакуатор,  для того, щоби придбати більш сучасний та більш ефективний. Приміром, є броньований Мерседес, який припаркувався неправильно, а евакуатор його підняти не може. То виходить,  що для таких людей можна паркуватися, де завгодно, а «Таврію» будуть брати і евакуйовувати», – прокоментував Володимир Пащенко.

Чи встигнуть після продажу евакуатор відразу ж замінити новим, підприємець не знає. Проте запевняє,  що робота ведеться у двох напрямках – продаж та пошук нового. Розривати договір оренди з «АвтоПаркСервіс» також не збираються.

«Я думаю,  що це не буде розірвання договору. Це буде заміна, припинення договору – якісь такі речі», – розповів підприємець.

Чому при купівлі евакуатора не подумали про його малу вантажопідйомність, наразі невідомо. Як зауважив Володимр Пащенко, вибором транспортного засобу займався «АвтоПаркСервіс», він же тільки проінвестував покупку.

До слова, патрульних про продаж евакуатора та його можливу відсутність у період між продажем та покупкою також не повідомляли. Як розповіла речниця патрульної поліції міста Луцька Ольга Бузулук – за час роботи евакуатора на штафмайданчик забрали всього один автомобіль. 

Читайте також: У Луцькраді прокоментували відсутність страхового полісу на евакуатор.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024