Міський евакуатор несподівано виставили на продаж

29 Жовтня 2016, 18:28
4126

Евакуатор, який 8 жовтня урочисто представили міські чиновники, в інтернеті виставили на продаж.

Допис з такою інформацією опублікував користувач мережі Микола Мартинюк.

«Ребята, тут ФБРівці продають еквакуатор, той що в Луцьку чекали довго )) Може кому треба ? )», - написав він.

Як зазначено у рекламному оголошенні, опублікували інформацію про продаж у п’ятницю, 28 жовтня, по обіді. Із фото бачимо, номерні знаки авто збігаються із номерами евакуатора, який презентували 8 жовтня.

Рекламне оголошення на auto.ria.com
Рекламне оголошення на auto.ria.com

Фото зроблене 8 жовтня, у день презентації міського евакуатора
Фото зроблене 8 жовтня, у день презентації міського евакуатора

Також на сторінці оголошення можна знайти ім’я людини, яка продає транспортний засіб, та його контактний телефон: «Володимир, (095) 309-20-72».

Із власних джерел Район.Луцьк стало відомо, що саме цим номером мобільного користується відомий луцький ресторатор та власник інтернет-видання «Волинь24» Володимир Пащенко.

Також в рекламному оголошені опубліковані всі технічні характеристики автівки та інші транспортні засоби, які виставив на продаж користувач під ім’ям Володимир. Зокрема, там можна побачити фуд-трек «FBI», який активно рекламував саме Володимир Пащенко.

Рекламне оголошення на auto.ria.com
Рекламне оголошення на auto.ria.com

Нагадаємо, що нещодавно в мережі з’явилася інформація про те, що евакуатор, який запрацював у Луцьку, може не мати страхового полісу. Про відсутність полісу на транспортний засіб у централізованій базі транспортного страхового бюро України повідомив Сергій Навроцький у Facebook.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром