Луцьк, 9 вересня: по «п’ятам» чотирилапих, сумнівні волонтери та руйнування тротуару

09 Вересня 2015, 23:57
1874

Якою була середина робочого тижня, читайте у нашій підбірці головних подій.

Волонтери сумнівної репутації. Спіймали на гарячому двох псевдоволонтерів. Чоловіків, які, за їх словами, приїхали зі Львова, викрили сьогодні у Луцьку. Місцевий активіст засумнівався у чесності волонтерів, адже печатки на довіреності для проведення збору коштів та договорі з львівською організацією відрізняються один від одної. Чоловіків затримали та доправили у відділок міліції для з’ясування обставин.

Розвалюється новий тротуар. На проспекті Молоді, де ще влітку проводились ремонтні роботи, почав руйнуватися тротуар. Покладена на частині проспекту тротуарна доріжка розсипається. Місцеві мешканці обурені такою ситуацією та просять міську владу вирішити цю проблему.

Паспорти для волонтерів.  У Луцьку хочуть видавати спеціальні паспорти волонтерів  З такою ініціативою виступив Волонтерський відділ профкому студентів СНУ імені Лесі Українки. На думку активістів, таке нововведення покращить якість роботи волонтерів, адже служитиме посвідкою, яка допоможе здійснювати збір коштів на офіційних заходах комітету, а також тих, де організація виступатиме партнером.

Собака – друг людини. Нові домівки відтепер має 21 собака. Ці тварини ще вчора тинялись поміж сміттєвих баків, а сьогодні працівники КП «Ласка» візьмуть їх під свою опіку. Про те, як саме відбувається виїзд до тварин та їх подальшу долю читайте у репортажі.

Сумно. У Луцьку сьогодні попрощались із померлим на Яворівському полігоні солдатом. У 42-річного Олександра Тарнавського раптово зупинилось серце.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024