У Луцьку попрощалися із солдатом, померлим на Яворівському полігоні

09 Вересня 2015, 15:38
1856

У Свято-Хрестовоздвиженському храмі УПЦ відбувся чин похорону померлого на Яворівському військовому полігоні Олександра Тарнавського.

Чин похорону новопреставленого воїна Олександра очолив настоятель храму і секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук. Йому співслужили священнослужителі Луцького міського благочиння УПЦ. Заупокійні піснеспіви виконав хор студентів Волинської духовної семінарії, повідомляє Волинська правда.

В останню дорогу провести Олександра Тарнавського та піднести молитву за спокій його безсмертної душі прийшли його рідні та близькі спочилого, представники влади Луцького району, а також військові побратими Олександра.

Через неоголошену війну на сході України багато наших чоловіків, вдягнувши військову форму, зі зброєю у руках боронять у зоні АТО Незалежність України і мирне небо над нею, або проходять необхідний для цього військовий вишкіл на військових полігонах. Саме на військовому полігоні 7 вересня зупинилося серце волинянина – жителя села Липини Луцького району 42-річного Олександра Тарнавського.

Вчора загиблого солдата доставили додому. На кордоні Рівненської та Волинської областей покійного Олександра Тарнавського зустріли активісти автомайдану України та інші небайдужі громадяни.

Наразі військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала розслідування за фактом смерті солдата за частиною 3 статті 425 КК України (недбале ставлення військової службової особи до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду).
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром