Молоді: новий тротуар вже розвалився

09 Вересня 2015, 12:29
1861

На проспекті Молоді не до кінця облаштували тротуар, а зроблена частина вже розсипається. Крім того, там і досі не відремонтували дитячий майданчик, на якому раніше травмувалася дитина.

До редакції звернулася лучанка Оксана Прокопчук і повідомила, що ремонтні роботи, які проводили на тротуарах, не виправдали своїх надій. Спокійно проїхати з візочком відразу після покладеної бруківки неможливо, адже там «яма на ямі». Жінка стверджує, що проспект відремонтували від «Гостинця» до зупинки навпроти клубу «XXI століття», а «десять метрів ямок лишили».

На цьому проблеми з новим тротуаром на проспекті Молоді не закінчуються. Нове покриття зробили менше двох тижнів тому, а бруківка уже в деяких місцях почала обвалюватися. Про це Оксана Прокопчук нещодавно написала на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

«Шановні депутати міськради, будь ласка, змусьте підрядника виправити свої помилки зараз, бо весною доведеться знову шукати кошти на ремонт проспекту Молоді. Зауважте, ремонт завершили менше 2 тижнів тому, - пише лучанка.


Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев до кінця не зміг прояснити ситуацію, мотивуючи тим, що перебував у відпустці, тому не зовсім в курсі справ з новою бруківкою, яка вже розвалюється.

«Мені важко це коментувати, бо я цим не займався. Я поки ще не бачив ні проекту, ні того, що там збудували», - говорить Тарас Яковлев.

Прокоментував заступник мера і ситуацію, що склалася навколо дитячому майданчику, де раніше травмувалася дитина через відсутність бокових конструкцій гірки. Тож тепер мами бояться за життя і здоров’я своїх дітей.

«На конструкції з найвищою гіркою, бокові планки повипадали і страшно, коли діти навипередки там бігають по містку, бо якщо хтось спіткнеться, може вилетіти з двохметрової висоти. Тарас Яковлев обіцяв перевірки, але нічого так і не відремонтували», - стверджує Оксана Прокопчук.

Читайте також: На Молоді травмувалася дитина

Проте чиновник вважає, що дитячий майданчик не потребує ніяких додаткових робіт, потрібно лише слідкувати за дітьми, адже кожен майданчик – це певна небезпека.

«Дуже шкода, що там ця дитинка травмувалася, але, на мою думку, це більше від того, що просто батьки не додивилися. Будь-який майданчик – це якась певна небезпека щодо травмування дитини, але цей майданчик знаходиться у нормальному стані», - переконаний Тарас Яковлев. 






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром