Архів новин за 28 Вересня 2017

23:09
В антикафе «InnerSpace» провели медіа-кав’ярню з питань гендерної чутливості волинської журналістики.
23:09
Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.
22:09
Міжнародна виставка дитячих малюнків «Мій край – мій дім» покаже, як війна на сході України впиває на художню творчість дітей переселенців.
21:09
Чоловіка народної депутатки від УКРОПу Ірини Констанкевич Микола Сорокопуда, якого затримали на хабарі, випустили під особисте зобов'язання.
20:09
Лучанин поскаржився на незадовільний стан тротуару на вулиці Богдана Хмельницького.
19:09
У Луцьку на вулиці Ківерцівській вантажівка врізалась у таксі.
18:09
Три дні неймовірного літературного драйву, поетичних марафонів і винних посиденьок чекають на лучан.
18:09
Школи, дитячі садочки, позашкільні навчальні заклади та заклади міського управління культури зібрали й здали люмінесцентні лампи, які містять токсичну ртуть.
18:09
У Луцьку 28 вересня, у п'ятницю припинять електропостачання на двох вулицях.
17:09
Прoгулюючись Центральним паркoм культури і відпoчинку імені Лесі Українки у Луцьку мoжна зустріти не лише свoїх друзів чи знайoмих, а й таких незвичайних йoгo жителів.
16:09
Волинська обласна громадська організація «Волинська обласна лікарняна каса» працює із 2004 року і налічує до 10 тисяч членів. За цей період тисячі волинян полікувалися і обстежилися, а сотні життів – врятовані. За цими цифрами стоять конкретні прізвища.
16:09
У селі Сальники Калинівського району Вінницької області сталась пожежа на складах боєприпасів. Область здригнулася від вибухів, які не вщухали впродовж дня. Населення села евакуйоване.
15:09
У Луцьку сталась дорожньо-транспортна пигода за участі фургону і легковика.
14:09
Лучанин поскаржився на те, що в обласному центрі Волині не дбають про комфорт пішоходів.
14:09
Торгово-розважальний центр ПортCity продовжує дивувати своїх гостей. Тож восени у ТРЦ відбудеться чимало цікавих заходів.
13:09
Село Гаразджа поблизу Луцька – унікальна місцевість. Водойми, кар’єри, ліси – тут усе ніби створено для відпочинку. Сюди завжди приїжджали сотні охочих, влаштовували пікніки, мандрували велосипедами, топтали туристичні стежки. Та особливий шиком було – з’їхати взимку з крутої тутешньої льодяної гірки.
13:09
Протягом минулої ночі пункту збору гуманітарної допомоги на базі центрального штабу «Національного корпусу» у Луцьку вдалося зібрати понад 100 кг допомоги від небайдужих лучан.
13:09
Муніципали демонтували павільйон, який працював без дозвільних документів неподалік від ринку «Формула» в обласному центрі Волині.
12:09
Історія добудови фортифікаційних споруд Луцького замку продовж століть – це постійна зміна вигляду оборонних стін та башт, відповідно до розвитку тогочасної техніки облоги та штурму фортець.
12:09
Торгово-розважальний центр «ПортCity» запрошує лучан та гостей міста відвідати видовищний турнір, під час якого змагатимуться півсотні спортсменів з п’яти країн світу.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024