Архів новин за 08 Травня 2016

18:05
Під час відкритого благодійного чемпіонату із сили удару 49 учасників у трьох вагових категоріях у серіях з п’яти ударів, здійснювати удари руками та ногами по спеціальному силоміру, що об'єктивно вимірював силу удару в абсолютній величині (КГС).
17:05
Активісти «АЗОВу» стежили, аби охочі подивитися на польоти знаходилися в безпечній та дозволеній для перебування зоні, не заходили на територію аеродрому та ніяким чином не наражали себе й інших на небезпеку.
16:05
Під час нетипового дня відкритих дверей «Бути студентом» школярі, які в майбутньому планують вступати до Інституту філології та журналістики, фотографуватимуться в мантіях, зустрінуться з поетом Юрієм Іздриком та на власний вибір оберуть будь-яке заняття в академічному розкладі Інституту, аби відвідати його разом зі студентами.
15:05
У січні-лютому внаслідок перевищення міграційного скорочення над природним приростом кількість жителів у місті зменшилась на 58 осіб.
14:05
У День пам'яті та примирення на меморіальному комплексі «Вічна Слава» зібралися ветерани, представники підприємств та організацій і духовенство, щоб віддати данину пам'яті всім, хто воював на фронтах.
13:05
Користувачі соціальної мережі висловили своє обурення щодо зображення обласного центру Волині, яке обрали для заманювання туристів на білбодах в столиці.
12:05
Гості відвідали найвідоміші туристичні місця та дивувалися нелогічним дивацтвам міста.
11:05
Після п’яного візиту дочки зі своїм хлопцем до матері, у жінки лишився поломаний ніс, струс мозку та гематоми на обличчі.
10:05
У столиці розмістили фото найстарішої частини міста на п’яти білбордах, які протягом місяця закликатимуть туристів відвідати Луцьк.
09:05
На кінець березня в міському центрі зайнятості перебувало на обліку 2435 безробітних, що на 6,1% менше, ніж рік тому, з них 75,6% отримували допомогу по безробіттю.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024