Людей обурила «убога реклама» Луцька, яку розмістили в Києві

08 Травня 2016, 13:12
2929 Джерело: hroniky.com

Користувачі соціальної мережі висловили своє обурення щодо зображення обласного центру Волині, яке обрали для заманювання туристів на білбодах в столиці.

Свої враження про рекламу міста висловив Roman Sinicyn у Facebook.

«Пару сотень доларів на нормальний дизайн? Чи банально попросити волонтерствующих дизайнерів, яких багатєнно в ФБ, набрейнстормити і зробити щось путнє? Ні не чули. Приїжджайте люди в Луцьк. Там гарно і дешево», – зазначив мешканець.

Його у коментарях до публікації підтримали ще кілька користувачів. Зокрема, жителі вважають, що у такій рекламі «немає акцентів, а здалеку вона виглядає, як строката пляма».

Не подобається мешканцям і ракурс міста, який обрали дизайнери, адже він не передає краси обласного центру.

Нагадаємо, у Києві розмістили фото старої частини Луцька на п’яти білбордах, які протягом місяця закликатимуть туристів відвідати місто.


Увага! У дописі вживають нецензурну лексику.
 


 

Коментарі
08 Травня 2016, 19:39
У мене таке враження, що у Луцьку геть не лишилось лучан. Бо коментарі під постом пані Сініцина говорять лиш про те, що тут у моєму місці оселились поліські жаби. Луцьк на білборді у Києві. Це візуальна реклама, що не потребує вичурного дизайну, а лиш простоти і зрозумілості. На іото - панорама міста і журнал Український туризм з Вїзною вежею замку на головній сторінці. Журнал рекомендує відвідати Луцьк киянам.ми гордитись маємо, що ппо нас говорять. Але ж ні, треба ж поквакати і чужу роботу спаскудити. Соромно за люлей, що живуть в Луцьку. Сподіваюсь не всі такі.
08 Травня 2016, 19:52
як на мене,головне суть,а оформлено все достатньо зрозуміло, <br/>просто нашим людям завжди хочеться докопатися до чогось!
08 Травня 2016, 20:33
Яких людей обурила? Кучка писак диванних знайшла тему для обговорень? Ну хай пишуть. Я киянка і мені подобається ця реклама.
09 Травня 2016, 15:10
Реклама робиться не для краси, а з метою зацікавлення людей приїхати та побачити на власні очі якісь диковинки! Українці багато мандрують світом та хочуть бачити щось нове та цікаве. А тут зробили Луцьк на борді провінційним містечком . Є багато шикарних фото Луцька з повітря. І якщо вже щось робити гарне, щоб їхали до нас з Європи, то , вибачте, над цим треба гарненько попрацювати!ТИм більше зараз, коли відношення до України не однозначне! А показати нам є що!
09 Травня 2016, 15:40
Ну шо за д...ли... бвлборди ж ставлять в місцях де потужний трафік машин. Тому картинка має бути лаконічна без завіхрєнєй щоб встигнути побачити і прочитати основну фразу - Український туризм рекомендує! Гарна робота. Горджусь своїм містом
09 Травня 2016, 15:43
Провінційним наше місто роблять лучани які постійно всім незадоволені. Все не так і всі у всьому винні.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром