Школярів запрошують подивитися на студентське життя зсередини

08 Травня 2016, 16:46
1837

Під час нетипового дня відкритих дверей «Бути студентом» школярі, які в майбутньому планують вступати до Інституту філології та журналістики, фотографуватимуться в мантіях, зустрінуться з поетом Юрієм Іздриком та на власний вибір оберуть будь-яке заняття в академічному розкладі Інституту, аби відвідати його разом зі студентами.

Захід відбудеться 16 травня в Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Початок дійства о 10:00 у навчально-бібліотечному корпусі Н – повідомляють організатори.

Мета події – комунікація з школярами, які в майбутньому планують вступати на філологічні спеціальності, журналістику тощо. На зареєстрованих учасників чекає насичена програма.

Декан Інституту Юрій Громик розповів, що «Такого роду заходу є справді необхідними в період складання ЗНО та вступної кампанії.

«Школярам важко обирати з того, чого вони ніколи не бачили на власні очі. Йдеться про академічний режим навчання, студентське життя тощо. Важливо, що під час заходу «Бути студентом» ми проведемо спеціальний брифінг з питань цьогорічних умов вступної кампанії»,  – зауважує Юрій Громик.

Для участі в події потрібно пройти реєстрацію за посиланням: http://goo.gl/forms/MD2IDdTDEi

Дедлайн реєтрації – 14 травня включно.

Контактна особа – Ірина Полєтуха, 093 87 160 91.

Організатори: ГО «ЦВОК», Інститут філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки, МО «стендаЛь».



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром