У Луцьк привезли тіла чотирьох загиблих Героїв

28 Липня 2022, 15:14
Луцьк зустрів тіла чотирьох бійців, які загинули, захищаючи Україну від загарбників 3598
Луцьк зустрів тіла чотирьох бійців, які загинули, захищаючи Україну від загарбників

Луцьк зустрів тіла чотирьох бійців, які загинули, захищаючи Україну від загарбників – троє з Луцької громади та один з Ківерців.

Тіла Героїв забрала та привезла додому волонтерка Тетяна Потоцька-Євчук. Про це пише «Штаб Луцьк Автомайдан України».

«Вантаж 200» 28 липня, вранці, зустріли і з почестями провели активісти ГО Автомайдан України в супроводі екіпажів патрульної поліції.

Де та коли ховатимуть загиблих військових читайте тут.

Лучанин Віталій Форманюк 1980-го року народження 27 лютого цього року не зволікаючи пішов на фронт боронити свою країну на посаду командира бойової машини-командира відділення механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону. Загинув 25 липня в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.
 
Мешканець села Липляни Луцької міської територіальної громади Володимир Дащук 1980-го року народження, проходив  військову службу по мобілізації з 26 лютого 2022 року, на посаді навідника-оператора механізованої роти механізованого батальйону. Загинув 25 липня в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. 
 

Уродженця Луцька Владислава Крутова 1979-го року народження, призвали на військову службу по мобілізації 5 квітня 2022 року, на посаду заступника командира військової частини з тилу, начальника тилу. Сім'я Владислава Крутова переїхала до його рідного міста з Харкова, де вони проживали до повномасштабного вторгнення росії. 
 
 
Капітан Крутов помер 25 липня 2022 року від отриманих важких поранень в результаті ворожого ракетного обстрілу в районі населеного пункту Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області, 22 липня, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. 
 
Владислав Воронюк 1995-го року народження, мешканець Ківерців. Загинув в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу Яковлівки Донецької області.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024