Найкращий подарунок на День ангела: лучанин став Заслуженим майстром спорту України

08 Листопада 2017, 20:42
2777

Переможець та призер останніх Дефлімпійських ігор Дмитро Вишинський завдяки останнім успіхам отримав найвище звання в ієрархії українського спорту.

Таку інформацію виданню «Район.Луцьк» підтвердив тренер нашого спортсмена Вячеслав Киричук. Взагалі, наказ про присвоєння звання Заслуженого майстра спорту Дмитру Вишинському датований ще 22 вересня цього року, однак інформація про це з’явилася лише сьогодні. Символічно, що якраз 8 листопада – День ангела для 21-річного луцького легкоатлета-дефлімпійця.

«Дмитро займається у нас вже давно і завжди був прикладом постійної наполегливої праці. Два роки тому він вигравав чемпіонат Європи серед нечуючих спортсменів, рік тому ставав чемпіоном світу, а цього року взяв золоту та дві срібні медалі на Дефлімпійських іграх, які є найпрестижнішими змаганнями для нього. І можу запевнити, що це ще далеко не межа для Дмитра», – похвалив підопічного тренер Волинської обласної ДЮСШ В’ячеслав Киричук.

Нагадаємо, що у липні цього року Дмитро Вишинський став одним із героїв Дефлімпійських ігор, що відбувалися у турецькому Самсуні. Спочатку він несподівано для багатьох виграв золоту медаль на стометрівці, а потім додав до неї ще два комплекти «срібла» – на дистанції 200 метрів, а також у естафеті «4 на 100 метрів».

Уже взимку, за словами свого тренера, луцький легкоатлет готуватиметься до чергового чемпіонату Європи.  

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром