Спортсмени-грабіжники: чи причетний «Воїн» до грабежів у Луцьку

16 Січня 2017, 18:41
4668

Автомобілі, якими пересувалися грабіжники, були марковані наклейками спортивного клубу «Воїн».

Про це «самооборонівець» Олександр Ніколайчук розповів напередодні судового засідання щодо справи затриманих грабіжників.

Читайте також: У місті діє злочинне угрупування, членів якого чомусь ніяк не можуть покарати, хоча затримують не вперше.

Олександр Ніколайчук зауважив, що у Луцьку давно не було таких зухвалих злочинців. За його словами, вони практично щодня вчиняють кримінальні злочини, неодноразово затримувалися, проте уникають відповідальності за відсутності доказів.

«Ці люди проникають у будь-які приміщення, квартири, офіси, магазини. Мені відомі і ці люди, і їх автомобілі», – зазначив Ніколайчук.

Двох представників злочинного угрупування нещодавно впіймали «на гарячому» представники карного розшуку. На автомобілі, яким пересувалися злочинці, були наклейки спортивного клубу змішаних єдиноборств «Воїн». Олександр Ніколайчук зазначає, що такі ж «маркування» мали і інші автомобілі злочинців.

«У мене питання до «Воїна» дуже просте, я їх ні в чому не звинувачую. Автомобілі, які причетні до аналогічних злочинів, марковані наклейками «Воїн». Хай пояснюють, чому це так. Якщо ці особи не є членами і не займалися у спортивному клубі, я готовий перед ними публічно вибачитися», – наголосив Ніколайчук.

Нагадаємо, що у понеділок, 16 січня у Луцькому міськрайонному суді відбудеться судове засідання, де затриманим Дауру Морганії та Пігалюку Вадиму обиратимуть міру запобіжного заходу.

 

Софія СІЧКУН

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
16 Січня 2017, 21:09
Не розумію одного.Як так може бути неоднаразово були затримані і відпущені.?Складаеться враження що їх покривають.Тому й ведуть себе нагло і зверхньо.Як по іншому розуміти?
17 Січня 2017, 01:21
Я тренер клубу воїн пояснюю по поводу наклейок....це старий зразок їх я видавав 2, 5 рокі назат ...цю наклейку я дав знайомому а машину цю продали....все. якщо є ще якась десь наклейка то скажіть дам коментар....
17 Січня 2017, 11:31
то Ніколайчук із Самооборони чи з Варти порядку
18 Січня 2017, 00:44
Він ще не вирішив
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024