Подробиці затримання організованої злочинної групи у Луцьку

16 Січня 2017, 14:58
2399

У суботу, 14 січня, співробітники карного розшуку головного управління Національної поліції у Волинській області спільно зі співробітниками управління патрульної служби поліції Луцька затримали двох зловмисників, які обікрали помешкання 61-річного лучанина.

Поліція відкрила кримінальне провадження й помістила правопорушників в ізолятор тимчасового тримання, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Затримані поліцією 30-річний та 29-річний зловмисники є мешканцями обласного центру Волині. Затримали злодіїв після скоєння чергової крадіжки.

Читайте також: У місті затримали організовану злочинну групу з солідним «дахом»

Правопорушники через вікно проникли до помешкання 61-річного лучанина, звідки викрали гроші, ноутбук, відеокамеру та ювелірні вироби. Усе викрадене правоохоронці вилучили й повернуть законному власнику.

Слід відзначити, що затримані напередодні вже вчинили ряд злочинів на території міста, а у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів. Також поліцейські підозрюють зловмисників у вчиненні й інших злочинів у місті та області.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Нині вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром