Прооперували юнака, який знаходиться в комі після страшної ДТП

12 Грудня 2016, 22:49
2337 Джерело: volynnews.com

Стан Влада Андрушківа, який наразі бореться за життя під наглядом лікарів, – важкий та нестабільний.

Станом на 12 грудня хлопця прооперували, проте він досі залишається у комі, – інформує ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Після того, як збив дитину, він продовжував рух і зачепив ще два транспортних засоби. Володимиру Мігасу суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не більше як на 60 діб – доки чоловік не внесе заставу в 275 тисяч гривень.

Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав, учень правознавчого коледжу, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини з власних джерел, 10 грудня стан Влада різко погіршився, тому о 22:00 вечора лікарі зважилися провести операцію попри те, що пацієнт в комі.

Читайте також: Жахлива ДТП на Дубнівській: оприлюднили відео з камер спостереження

За словами родичів Влада Андрушківа, у нього розірвалася селезінка, тому на селезінці та печінці встановили дренаж, аби запобігти втраті крові. Також під час операції лікарі виявили у хлопця гематому на підшлунковій залозі.

«Його стан залишається тяжким і нестабільним та може змінитися в будь-який момент», – додають родичі.

Друзі та знайомі просять допомогти родині Влада Андрушківа та збирають кошти на його лікування. Так, у Луцьку відбудеться благодійний акустичний вечір, організований однокласниками та друзями в підтримку ініціативи збору коштів на лікування Влада.

Читайте також: Адвокат винуватця аварії на Дубнівській кавував з прокурором і слідчим перед судом

Коментарі
13 Грудня 2016, 03:34
<p>Молись с*ко мігас щоб хлопчик вижив бо...</p>
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром