ДТП на Дубнівській: хлопець, якого збив п’яний водій, – у комі

08 Грудня 2016, 14:45
4605 Джерело: volynnews.com

Хлопець, якого сьогодні вранці збила машина на вулиці Дубнівській у Луцьку, знаходиться у лікарні.

За станом на 13:55, як повідомила прес-секретар Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, дитина перебуває в комі. У хлопця перелом двох ніг, черепно-мозкова травма, стан важкий, кажуть медики, – інформує ІА Волинські новини.

Крім того, стало відомо, що згідно з висновками освідування у наркодиспансері, у крові водія виявили 3,5 проміле алкоголю.

Також відомо те, що у ДТП постраждало двоє дітей - хлопці 15 і 16 років. 15-річний підліток отримав легкі забої і відмовився від госпіталізації, а 16-річний юнак - в комі.

Нагадаємо, ДТП сталася сьогодні у Луцьку на вулиці Дубнівській.  Як повідомили свідки, за кермом перебував правоохоронець, який хотів залишити місце ДТП.

Свідок аварії розповів, що постраждала дитина - хлопчик, із вигляду - молодшого шкільного віку. Карета швидкої стояла на місці ДТП досить довго. Дитина - у дуже важкому стані.

Щодо водія, свідок розповів, що після того, як збив дитину, він продовжував рух, збив іще 2 транспортних засоби.

Після того, як люди його схопили, аби не дати втекти, він продемонтстрував посвідчення - мовляв, колишній працівник правоохоронних органів. Люди стверджують - водій був у стані алкогольного сп'яніння. В салоні авто перебувала пасажирка, теж п'яна.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька, водія, який намагався втекти з місця ДТП, затримали. На місці працюють слідчі.

Як повідомляє журналіст ІА Волинські Новини з місця ДТП, «Мерседес» рухався вулицею Дубнівською, поспішаючи проскочити перехрестя. Водій втратив контроль над машиною та зачепив дві вантажні машини, зніс паркан та збив дитину.

Водій «Мерседеса» намагався втекти. Йому завадили небайдужі перехожі - застосували силу та затримали правопорушника до приїзду поліції, ледь не влаштувавши самосуд.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024