Постраждалий в аварії на Дубнівській перебуває у важкому та нестабільному стані

10 Грудня 2016, 09:03
2170

Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав, учень правознавчого коледжу перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні – пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Завідувач хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігор Дородний розповів, що хлопець залишається у край важкому стані.

«Він у комі 2-ого ступеню, тому стан дуже не стабільний. Пацієнта підключено до апарату штучного дихання. Крім складних переломів, у хлопця діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої легень, грудної клітки та черевної порожнини. Також у нього розриви селезінки та нирок. Попри це, внутрішньої кровотечі немає, тому хірургічне втручання поки не потрібне. Ми відстежуємо стан юнака і готові реагувати на будь-які зміни його стану», - каже лікар.

Сім’я постраждалого уже другу добу молиться під стінами реанімації. Тим часом як адвокат Володимира Мігаса, підприємця який скоїв резонансне ДТП, пропонував батькові гроші на лікування.

«Мені від нього нічого не треба! Це не щира допомога моїй дитині, а спосіб себе перестрахувати» - каже батько постраждалого.

Нагадаємо, на вулиці Дубнівській Mercedes збив 16-річного хлопця. Винуватець аварії намагався втекти з місця скоєння злочину. Проте це йому не вдалося. У крові зловмисника, а ним виявився директор підприємства Олдем 58-річний Володимир Мігас, було 3,05 проміле алкоголю.

Пізніше оприлюднили відео з камер спостереження, де видно, що автівка їхала на шаленій швидкості, не зважаючи на пішохідний перехід.

10 грудня об 11:00 у Луцькому міськрайонному суді винуватцю ДТП обиратимуть запобіжний захід.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром