У Княгининівській громаді ДВК сформували із порушенням закону

28 Листопада 2016, 17:13
1609

Луцька районна виборча комісія сформувала ДВК, до яких увійшли кандидатури, подані місцевими організаціями політичних партій, які не є суб’єктами подання на перших виборах.

Про це повідомляють у прес-службі громадянської мережі ОПОРА.

Луцька районна виборча комісія Волинської області сформувала шість дільничних виборчих комісій у Княгининівській об’єднаній територіальній громаді. До їх складу включили шість кандидатур, поданих місцевою організацією Аграрної партії України, а також три особи за поданням місцевої організації політичної партії ВО «Батьківщина».

Інформація про це зазначена у додатках № 1-6 до Постанови ТВК «Про формування складу дільничних виборчих комісій» від 24 листопада 2016 року.

Відповідно до частини 1 статті 23 Закону України «Про місцеві вибори» право подання кандидатур до складу дільничних виборчих комісій мають: місцеві організації політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України поточного скликання; кандидати у депутати в одномандатних виборчих округах; кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, старости.

Нагадаємо, що 11 грудня 2016 року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у п’яти ОТГ у Волинській області.

Читайте також: плани і наміри кандидатів на посаду голови Княгининівської сільської об’єднаної територіальної громади Михайла Шелепа та Олени Твердохліб.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024