У Луцькому районі відбудуться вибори

27 Вересня 2016, 16:47
1768 Джерело: dt.ua

Центральна Виборча Комісія прийняла рішення про призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у п’яти ОТГ у Волинській області.

Про це ідеться у постанові ЦВК № 396 від 23 вересня 2016 року.

Згідно постанови, у Луцькому районі вибори відбудуться у Княгининівській сільській об’єднаній територіальній громаді (Княгининівська сільська рада (села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники) та у Рокинівській селищній раді (смт Рокині, село Брище).

Новина про вибори викликала позитивні емоції у соцмережах. Голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб пише у Facebook:

«Обиратись буде голова об’єднаної громади. Саме цього я так і хотіла весь цей рік. Нам це вдалось разом з вами, жителі Княгининівської громади! Дякую всім, хто ходив на громадські обговорення і приймав активну участь в утворенні громади, яка буде ще сильнішою і багатшою. Я вірю і знаю, що ми з Вами зможемо зробити наше життя комфортним і за європейським зразком».

Вибори відбудуться 11 грудня 2016 року.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024