Лучани вимагають грошей для ЗСУ: Сергій Рижков – про ініціативу «Спочатку дрони»

09 Листопада 2023, 13:38
«Жити по-луцьки» з Сергієм Рижковим 1478
«Жити по-луцьки» з Сергієм Рижковим

«Жити по-луцьки» – відеопроєкт Район.Луцьк, де ми говоримо з гостями студії про життя у Луцьку та про пульс громади загалом.

Сергій Рижков – лучанин, активіст,  лідер ініціативної групи «Спочатку дрони» у Луцькій громаді. Підприємець з 25 річним досвідом, Учасник самооборони Майдану, Засновник громадської організації «Озерний Вітер». Волонтер з 2014 року, один з засновників Центру допомоги учасників АТО. Засновник волонтерського центру «Єдиний Комунікаційний центр Луцьк». Член координаційного штабу при Військовій Обласній Державній адміністрації. Був помічником депутата Луцької міської ради.

Нагадаємо, проблему нераціонального використання бюджетних коштів під час війни у Луцьку підняла ініціативна група, яка вимагає мораторій на капремонти та інші ненагальні витрати з бюджету. Другий місяць поспіль родичі військовослужбовців, волонтери та активна громадськість міста вимагають від міської ради припинити недоцільне використання коштів і натомість скерувати їх на армію – купівлю автівок, засобів зв'язку, амуніції для ЗСУ і добробатів. У Луцькраді видали розпорядження: обмежать здійснення непершочергових видатків та встановлять пріоритетними напрямами здійснення видатків з бюджету Луцької міської територіальної громади на підтримку Збройних Сил України. Акція тривають: 8 листопада активісти збирались біля будівлі обласної ради.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром