Обурені активісти прийшли на сесію через вирізування дерев

30 Червня 2016, 15:07
2175 Джерело: http://ar.volyn.ua/

На сесію Луцькради прийшли активісти, які проти спилювання дерев на вулиці Лесі Українки – мовляв, не зрозуміло, яким чином реконструкція пов’язана із зрізанням дерев.

Це сталося 30 червня, пише ВАР.

Тож у лучан викликала невдоволення перспектива залишитися без дерев на вулиці Лесі Українки. Тому на сесії попросили надати слово активісту Ігорю Алексеєву, який був свідком зрізання. Проте міський голова Микола Романюк спочатку відмовляв питання про надання слова активісту – мовляв, є регламент і ми його дотримуємося.

Проте згодом змінив думку і депутати надали 27-ма голосами право виступу.

За словами Алєксєєва, він підтримує покращення благоустрою, проте він здивувався, коли почув, що працівники мають вирізати усі дерева на Лесі Українки. Лучанина обурив цей факт, оскільки працівники не могли пояснити, яким чином пов’язана реконструкція зі зрізанням дерев.

На вулиці із людьми спілкувався заступник мера Тарас Яковлев, який пояснив, що посадять нові дерева. Проте люди не розуміють, чим «не вгодили ці дерева». На вулиці зібралося близько 60 лучан, які ініціювали збір підписів проти зрізанння.

«Це варварство», – вважає Алексєєв. Микола Романюк зазначив, що, мабуть, мешканці просто недостатньо ознайомлені з проектом реконструкції.

Тож він запропонував зібратися усім зацікавленим 1 липня о 18:00 на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024