Волі: скандальний павільйон «Luceoria» «повзе» на будівництво

15 Червня 2016, 11:30
2704

Офіс попереднього продажу квартир житлового комплексу «Luceoria», що по проспекту Волі, з’їжджає на будівельний майданчик.

Крім того, будівництво цього житлового комплексу фахівці вважають незаконним та навіть небезпечним, пише ІА Волинські новини.

Очевидно, павільйон забудовника не витримав темпів будівництва, яке стрімко розгорнулося, та тісних меж, які розділяють його з, власне, об’єктом забудови. Адже лише за останній місяць забудову звели впритул до паркану та меж будівельного майданчика.

Зі слів менеджера офісу попереднього продажу, павільйон підмило під час шквальної зливи, яка пройшлася Луцьком минулого четверга. «Через декілька днів приміщення почало з’їжджати просто з-під ніг, проте ніхто не постраждав і все цілком безпечно», - каже дівчина.

У результаті зсуву під приміщенням павільйону утворилася велика діра, здатна поглинути навіть людину середнього зросту.

Врешті, приміщення підперли кілками та цеглинами, та запевнили перехожих, що заходити в павільйон цілком безпечно. Натомість, ту частину проходу, де під ногами знаходиться діра, огородили стрічкою.






 

Коментарі
15 Червня 2016, 22:22
Бред сумасшедшего. Мало того , що безграмотно,, будівлю звели впритул до паркану і меж будівельного майданчика,,. То що перше ? Курка чи яйця? Паркан головний на майданчику чи будівля? А які фахівці стверджують що будівництво не законне? Назвіть імена. Тупо і глупо! Писати більше не маєте про що.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024