«Деякі поліцейські не готові до екстремальних ситуацій», – атовець Ліманов

16 Серпня 2018, 17:55
Сергій Ліманов 3366
Сергій Ліманов

Поліціянтка, що була присутня на місці події, де атовець себе хотів підпалити пізно ввечері у середу, 15 серпня, намагалася провокувати атовця.

Про це розповів атовець Сергій Ліманов під час прес-конференції 16 серпня.

За словами Ліманова, поліціянтку звати Іванна. Вона почала провокувати атовця до конфлікту, аби він підпалював себе, адже нічого цим не вирішиш.

«Я б таких поліцейських не допускав би до такої роботи. Хлопці, які були на війні, лягали на гранати, прикриваючи один одного, і тут кричати йому: «підпалюй» – недоречно, адже це була провокація, типу беремо його «на слабо». То це поганий тон, ще й для поліцейської», – зазначив Ліманов.

Як розповів атовець Ліманов, вона навпаки повинна була розряджати обстановку, а не заряджати її. Мовляв, вони навіть зробили їй зауваження.

«Надіємося, поліція зверне на неї увагу, адже вона повинна вміти себе поводити в такій стресовій ситуації. Адже поки ти маєш з людиною контакт – ти контролюєш ситуацію», – додав атовець.

За словами атовця, брати «на слабо» – це не був той випадок, що можна було так поступати. «Ганс» робив всі дії врівноважено та спокійно, каже Ліманов, він не істерив. Відомо, один  екіпаж поліції, який приїхав, контролював ситуацію, далі, хто під’їжджав, то все пішло нанівець. Вони підходили до нього все ближче і ближче, а це не правильно, пояснив Ліманов.

Сквотер
Сквотер

«В мене після вчорашньої ситуації виникла душевна травма. Я не знаю, за що я воював з 18-ти років, і в якій країні ми живемо. Бо як прийшов туди, то побачив неадекватну поліцейську, яка кричала до нього, як приїхала «швидка», то водій стояв і сміявся, що йому навіть люди посторонні говорили, чому він сміється. «Як згорить, теж сміятися будеш?» – питали його. В кінці приїхали пожежники, які кричали: «давай ми його збиватимемо струною», – з болем розповів побратим «Ганса» Сквотер і вийшов з залу.

Читайте також: Розповіли деталі, як атовець намагався вночі себе підпалити біля міськради

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
16 Серпня 2018, 22:07
ага, Ліманов...казали мені як він воював, ...(((
16 Серпня 2018, 22:15
Ліманов - звєзда, любітєль пропіаритися... хворий... Звєрєвій(лікарю) роботи з ним непочатий край...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024