Суд над скандальним екс-поліцейським знову перенесли

25 Квітня 2016, 14:17
3745

Перед судом у Луцьку постав колишній заступник правоохоронець – екс-заступник начальника ДЗЕ у Рівненській області Олександр Волошин.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Олег Ющук у понеділок, 25 квітня, продовжив розгляд скандальної справи Волошина. Колишньому правоохоронцю закидають бешкет та непокору працівникам поліції.

У нинішньому засіданні суддя вже не намагався всупереч закону «Про судоустрій та статус суддів» заборонити репортерам фіксувати перебіг подій на портативні засоби.

Зокрема, суд допитав низку свідків, які ствердили, що Волошин уночі порушував громадський спокій, гучно лаявся та намагався скоїти бійку. Водночас, на законну вимогу працівника ДСО припинити протиправні дії не підкорився, після чого до нього застосували спецзасоби.

Водночас у судовому засіданні виявилися деякі розбіжності між відомостями в протоколі та показами свідків, зокрема щодо часу скоєння адміністративного правопорушення.

Наразі захист клопотав про виклик низки свідків. Тож засідання перенесли на наступний тиждень.

Сам Волошин відмовився коментувати справу журналістам та швидко покинув зал засідань. До слова, суд над скандальним екс-поліцейським 20 квітня теж перенесли, але через журналістів.

Нагадаємо, що Олександра Волошина наприкінці лютого за хуліганство доправили в поліцію. Тоді він відмовляляся від освідування та всього іншого, що пропонували поліцейські. Разом з друзями погрожував всім фізичною розправою, сипав матюками та розмахував руками.

Згодом у Луцькому міськрайонному суді вирішили, що заступник начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області Олександр Волошин не вчиняв ніяких хуліганських дій.

Як повідомляли журналісти Громадське.Волинь, у ніч з 15 на 16 квітня Олександр Волошин знову став учасником бійки, яку припинили активісти Групи швидкого реагування «Самооборони Волині» та Державної служби охорони біля бару «Оболонь». Волошин на камеру дізнався, що брав участь у бійці. Врешті-решт через непокору поліції та активістам громадського формування був затриманий для встановлення особи, освідування та складення протоколу про адмінправопорушення.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром