Соборності: просять відремонтувати та освітлити тротуар

05 Квітня 2016, 16:11
2141 Джерело: www.lutsk.ws

Лучанин стверджує, що непарна сторона проспекту Соборності потребує благоустрою та реконструкції. 

Таке звернення опублікував Василь Пупкін у Єдиній системі місцевих петицій.

Він пише, що відрізок тротуару від ресторану «Ювілейний» до повороту на вулицю Чорновола зараз у вкрай занедбаному стані. Проте, на думку чоловіка, ями та калюжі на тротуарі не єдині проблеми.

«Автовласники влаштували собі парковки там, де їм заманеться. Крім того, відсутнє освітлення. В темну пору доби (зима) або у сутінках, не видно нічого. Ускладнюється усе ще й тим, що зустрічні авто сліплять очі. Відсутність смітників. Сміття кидають будь-де» – зазначає Пупкін.

Хвилює лучанина і те, що власники активно вигулюють домашніх улюбленців на зеленій смузі, яка відділяє проїжджу частину від тротуару.

«Власники тварин не прибирають продукти життєдіяльності після своїх улюбленців. Крім того, після планових (позапланових) ремонтів тепломережі, яка проходить під тротуаром, ніхто не повертає стан асфальту та зеленої смуги на місце. Все залишається понівеченим», – обурюється чоловік.

Станом на 5 квітня петицію підтримало п’ять користувачів з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 14 днів. 

До слова, під час реконструкції проспекту Соборності планують встановити суцільну загорожу, аби пішоходи не перебігали вулицю в недозволених місцях.

Читайте також, що зупинку на Соборності повернули на попереднє місце.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024