Соборності: проспект розділять парканом

02 Квітня 2016, 12:20
4838 Джерело: www.lutsk.ws

Під час реконструкції проспекту Соборності планують встановити суцільну загорожу, аби пішоходи не перебігали вулицю в недозволених місцях.

Про це стало відомо під час другого засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня, – пишуть Волинські новини. 

Так, депутат міської ради Тарас Шляхтич у своєму запиті попросив розглянути можливість встановлення огорожі, яка б розмежовувала протилежні напрями руху по всьому проспекту Соборності. Він мотивував це тим, що часто пішоходи перебігають дорогу в невстановлених місцях і цим самим наражають себе й водіїв на небезпеку. Разом з тим, він просив діючі переходи обладнати ліхтарями.

«Проспект Соборності в Луцьку є одним з найбільш завантажених, яким щоденно користуються тисячі жителів і гостей нашого міста. По обидва боки проспекту розміщені школи, садочки, житлові будинки. На жаль, не всі пішоходи дотримуються правил дорожнього руху та перебігають дорогу в непризначених для цього місцях, наражаючи на небезпеку себе і неповнолітніх. Прошу розглянути можливість встановлення огорожі, яка б розмежовувала протилежні напрями руху по всьому проспекту. Разом з тим, для забезпечення зручності та потреб всіх жителів міста передбачити необхідну кількість пішохідних переходів, забезпечених засобами освітлення», – зазначив депутат.

Колеги підтримали цей запит, а Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що такі заходи передбачені проектом, який розробляється. Зокрема, планують встановити суцільну загорожу від вулиці Чорновола до кільця, а також освітлити пішохіді переходи.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром