Мер Луцька звернеться до прокуратури через забудовника, який не надав квартири ветеранам АТО

27 Березня 2024, 14:41
На сесії міської ради 298
На сесії міської ради

Міський голова Луцька Ігор Поліщук звернеться до прокуратури Волинській області стосовно забудовника, який  не віддав на квартирну чергу для ветеранів АТО та сімей загиблих військових житлову площу. Про це він повідомив на засіданні сесії міської ради, яке відбулося у середу, 27 березня, де побувала кореспондентка Район. Луцьк.

Перед відкриттям сесії він розповів, що один із забудовників, який через відповідну схему отримав земельну ділянку площею 0,7 гектара землі за безцінь у суборенду від управління капітального будівництва. Але не передав 8% житлової площі, як це передбачалося, ветеранам АТО і  сім’ям загиблих.

«Це дуже прикра ситуація, і ми зобов'язані на неї відреагувати. Тому я звертаюся до Волинської обласної прокуратури із проханням подати відповідний судовий позов про зобов'язання цього забудовника, оскільки це передбачено рішенням міської ради від 2015 року, передати 8% житлової площі на користь наших ветеранів та на користь членів сімей загиблих. Відповідну заяву я оформлю письмово і передам її у прокуратуру», – додав він.

Міський голова не назвав прізвище забудовника та об’єкт будівництва.

Читайте також:  У Луцьку депутати міської ради хотіли створити комісію для вивчення роботи стоматологічної поліклініки

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром