На форумі у Луцьку обговорять можливості розвитку та підсилення у громадах соціальних послуг

19 Березня 2024, 16:43
Фото ілюстративне 191
Фото ілюстративне

У Луцьку відбудеться Форум з розвитку соціальних послуг у територіальних  громадах «Заради дитини та сім’ї. Соціальні послуги в громадах».

Подія пройде 20 березня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, що на вулиці Карбишева, 1. Форум триватиме з 11:00 до 17:00. Про це повідомляють організатори – Львівський центр соціальних послуг «Джерело» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).

Форум має на меті створити відкритий майданчик для обговорення можливості розвитку та підсилення у громадах соціальних послуг,  об'єднати зусилля держави, представників громад, міжнародних партнерів, громадських організацій, надавачів соціальних послуг та потенційних надавачів довкола дітей та їхніх сімей.

Під час Форуму  проводитимуть панельні дискусії про розвиток та доступність соціальних послуг на рівні територіальних громад для дітей та сімей з дітьми, що є важливим етапом у втіленні національної стратегії трансформації системи інституційного догляду та виховання дітей.

Участь візьмуть представники влади та органів місцевого самоврядування Львівської, Волинської та Закарпатської областей, представники управлінь  соціальних захистів та  служб у справах дітей, працівники сектору освіти а також громадські активісти та діячі. Саме ці люди найбільш дотичні та залучені до створення та розвитку соціальних послуг у громадах для дітей та сімей з дітьми.

Серед запрошених спікерів: заступниця генерального директора Департаменту розвитку соціальних послуг, керівниця експертної групи з питань розвитку  системи надання соціальних послуг Міністерства соціальної політики України Олена Суліма, голова Координаційного центру з розвитку сімейних форм виховання та догляду дітей Ірина Тулякова, керівниця програм захисту дітей Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Джин Чой, голова ради директорів компанії VolWest Grouр Віктор Корсак а також представники обласних держадміністрацій та органів місцевого самоврядування, громадського сектору та надавачі соціальних послуг.

Читайте також: У Луцьку молодь запрошують долучитися до урбан руху «У міста є Я»

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024