Пошкоджена автівка через нетверезого водія

Розповіли подробиці потрійної ДТП у центрі Луцька

01 Квітня 2018, 19:17

Патрульні затримали нетверезого водія, який створював аварійні ситуації на дорозі та пошкодив чужі автомобілі.

Про це йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Нагадаємо, що у Луцьку поблизу одного з розважальних центрів 1 квітня близько 14: 50сталося одразу три дорожньо-транспортних пригоди.

Екіпаж патрульних помітив на кільці біля проспекту Василя Мойсея Daewoo Matiz, водій якого порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу в русі. Полісмени прослідували за ним, аби зупинити і оформити постанову. Однак водій-порушник почав здійснювати незрозумілі маневри на дорозі, створюючи аварійні ситуації та змушуючи інших екстренно гальмувати й змінювати напрямок руху.

«В якийсь момент він на швидкості виїжджає на зустрічну смугу, вдаряє Volkswagen, якого відкидає в Mercedes. Сам Daewoo Matiz влетів на кільце, на бордюр, у нього вирвалось переднє ліве колесо. Інші автомобілі також зазнали значних пошкоджень: у Volkswagen відірвався задній міст і два колеса, а в Mercedes відлетів передній бампер, пошкодились фари. Дивом у ДТП ніхто не постраждав», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Дмитро – один з очевидців автопригоди.

39-річного порушника освідували в наркодиспансері: мав 1, 05 проміле алкоголю в крові, що в понад 5 разів вище допустимої норми.

На нього оформили чотири адміністративні матеріали: за керування в стані сп’яніння, створення аварійної обстановки, вчинення ДТП, відсутність реєстраційних документів і поліса страхування.



Читайте також: На кільці біля «Променя» – одразу три ДТП