Винуватець потрійної ДТП у центрі Луцька був нетверезим

01 Квітня 2018, 16:27
Пошкоджена автівка через нетверезого водія 4083
Пошкоджена автівка через нетверезого водія

Водій авто, яке спричинило аварію біля «Променя», був нетверезим.

За інформацією речниці патрульної поліції Ольги Бузулук, винуватець ДТП – водій Daewoo Matiz. Він їхав по дорозі, здійснюючи дивні маневри, чим і привернув увагу патрульних.

Ті поїхали за ним, аби дізнатися, в чому справа. Водій кинувся навтьоки і зіткнувся з Volkswagen Passat, а той у свою чергу з Mercedes. На щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також: На кільці біля «Променя» – одразу три ДТП

Нещодавно водій Daewoo повернувся із процедури освідування. В його крові виявили 1,5 проміле алкоголю. З ним була також пасажирка.

Патрульні закликають по можливості не їхати на місце цієї ДТП, адже зараз тут ускладнений рух, працюють приватні евакуатори, які забирають пошкоджений транспорт.

Патрульна поліція регулює рух та стежить за порядком.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39