У Луцьку патрульні перевіряють стан доріг

13 Квітня 2023, 15:48
Обстеження доріг 789
Обстеження доріг

Волинські патрульні продовжують весняно-комісійне обстеження доріг, вулиць та залізничних переїздів.

Упродовж місяця працівники відділу безпеки дорожнього руху спільно з представниками служби автомобільних доріг, комунальних організацій, органів місцевого самоврядування, Укртрансбезпеки та Укрзалізниці оглядають вулично-шляхові мережі області. Про це інформує пресслужба патрульних.

Обстеженню підлягають дороги загального користування державного й місцевого значення, вулиці населених пунктів, а також залізничні переїзди. Поліцейські виявляють дефекти покриття проїзної частини, узбіч, розмітки, зовнішнього освітлення, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху. Особливу увагу приділяють ділянкам з підвищеною аварійністю.

Усі недоліки патрульні фіксують в актах огляду. Після цього особи, відповідальні за утримання доріг, отримують вимоги від управління патрульної поліції у Волинській області щодо їхнього усунення. Невдовзі патрульні проведуть повторне обстеження доріг, і в разі ігнорування вимог відповідальних за утримання доріг притягнуть до адміністративної відповідальності.

Читайте такожУ Луцьку міряють глибину ям: їх ліквідовуватимуть

 

 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024