На двох приміських маршуртах оголосили конкурс перевізників

15 Лютого 2023, 13:38
Фото ілюстративне 1003
Фото ілюстративне

На приміських автобусних маршрутах № 52 «Луцьк – Заболотці» та № 57 «Луцьк – Боголюби» оголосили конкурс на перевезення пасажирів.

Про це йшлося під час засідання виконкому міськради 15 лютого, – передає журналістка Район.Луцьк

Участь у конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2 на приміських маршрутах № 52, 57.

Перевізник, який визначений переможцем, до затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Після затвердження результатів конкурсу укладає з організатором перевезень та оператором тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцької міської територіальної громади на приміських автобусних маршрутах № 52, 57.

До проведення конкурсу та затвердження результатів на приміському автобусному маршруті №57 «Луцьк – Боголюби» працюватиме тимчасовий перевізник ФОП Тимощука М.С.

Читайте також: Працівники Укртрансбезпеки та поліції у Луцьку перевіряли приміські маршрути

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024