Клініка сімейної медицини «Біхелсі» відзначила два роки заснування

27 Листопада 2022, 10:06
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» відзначила два роки заснування 2139
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» відзначила два роки заснування

26 листопада працівник мережі «Біхелсі» зібралися відсвяткувати день народження компанії. Відсвяткували 2 роки у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

На події побувала журналістка Район.Луцьк.

«Умови зараз дуже непрості, але таки ми вирішили зустрітися командою та зустріти цей день разом. У нас переважно молодий та злагоджений колектив, усі раді побачитися», - розповідає Гусак Іван.

Бізнес має свої філії у Волинській області, а також нещодавно відкрилися у Львові. Розпочали із хвилини мовчання, адже 26 листопада – це в першу чергу День пам’яті жертв Голодомору.

«Дуже приємно бачити вас наживо, а не лише фотографії на сайті. За ці два роки мережа сильно розрослася та має ще амбітні плани. Рада бачити обличчя, які були і на відкритті, якщо люди залишаються – це значить вам подобається», - прокоментувала SMM-менеджерка Анна Єкименко-Поліщук.

Директор мережі Гусак Іван Михайлович ділиться, що до кінця року очікують відкрити ще три центри у Ковелі, Ратному та Володимирі-Волинському.

«Наша клініка народилася два роки тому, активно росла і продовжує розвиватися. Хочу побажати нашій команді процвітання та професійних злетів. Я бажаю кожному з вас отримувати задоволення від своєї роботи», - доєдналася з вітальним словом медична директорка та сімейна лікарка Ройко Інна Василівна.

Нагадаємо, мережа сімейної медицини «Біхелсі» розпочала свою роботу під час пандемії 2020 року. Наразі мережа налічує шість клінік у Волинській області та одну у Львові. Наразі мережа обслуговує 26 тисяч пацієнтів, кількість персоналу налічує 101 медика

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024