У Львові відкрили клініку сімейної медицини «Біхелсі»

17 Липня 2022, 09:10
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» у Львові 2341
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» у Львові

У Львові, на вулиці Драгана, 9 з'явилися перша клініка мережі «Біхелсі». Там будуть працювати сімейні лікарі, а також вузькі спеціалісти, що надаватимуть великий спектр послуг. 

Урочисте відкриття закладу відбулося у четвер, 15 червня. На дійство прибули топ-менеджери мережі та медичні працівники. Побувала там і журналістка Район.Луцьк

Розпочалися урочистості зі спільної молитви. Священнослужитель окропив приміщення новенького медзакладу та дав настанови персоналу та очільникам закладу. Далі, за доброю традицією, на порозі клініки перерізали червону стрічку. А з уст керівників лунали слова привітання.

Співзасновник «Біхелсі», бізнесмен та меценат Віктор Корсак у своїй промові зазначив, що відкриття клініки у Львові має задати новий формат медичного обслуговування в цьому місті. 

«Я сподіваюся, що тут буде комфортно не лише пацієнтам, а й нашим працівникам. Переконаний, шо ми будем розширюватися, тут будуть з'являтися нові клініки, а об'єми послуг постійно зростатимуть. В нас є велика перспектива для цього», – зазначив Віктор Корсак. 

Перша у Львові клініка сімейної медицини «Біхелсі» розташувалася в житловому кварталі мікрорайону Сихів. Всередині на пацієнтів чекатиме рецепція з привітним персоналом, зал очікування з телевізором, можливість випити води та кави. На стінах медзакладу красуються картини-оригінали з Музею сучасного українського мистецтва Корсаків. Усе для того, аби клієнт оздоровлювався не лише фізично, а й морально. 

Регіональна директорка Марта Пиріг, що займалася облаштуванням клініки, пошуком персоналу та організацією простору, каже, що в закладі працюватимуть чотири сімейні лікарі, чотири медсестри, а також низка вузькопрофільних фахівців. 

«У всьому для мене завжди головні люди, спеціалісти. Звісно, що власники фінансують, керівники організовують, але кінцевий результат завжди залежить від медперсоналу», – зазначила пані Марта. 

Читайте також: У клініці сімейної медицини «Біхелсі» надають безкоштовну допомогу

Марта Пиріг і Віктор Корсак
Марта Пиріг і Віктор Корсак

Попри те, що «Біхелсі» – це приватна клініка, низка послуг для пацієнта-декларанта в ній є абсолютно безплатними. Це, зокрема, консультації сімейного лікаря і терапевта, отримання довідок в лікарняних, отримання рецептів на доступні ліки, направлення до вузьких спеціалістів, додаткові дослідження, вакцинація в межах календаря щеплень. 

Директор мережі «Біхелсі» Іван Гусак каже, що загалом це вже сьома клініка, але у місті Львів – перша. В планах відкрити ще близько півсотні таких закладів у столиці західної України. Саме за приватною медициною – наше майбутнє, вважає керівник. 

«Приватний заклад ефективніший та вигідніший для держави. Адже все фінансове навантаження – і утримання приміщень, і оплата комунальних послуг – лягає на плечі власника. І коли частка приватних медичних закладів буде більша, то кошти, які вивільняється в держави, вона зможе спрямувати на покращення медичного обслуговування, закупку обладнання чи додаткові послуги», – говорить Іван Гусак.

Іван Гусак
Іван Гусак

Гасло мережі «Біхелсі» – «Якісно. Швидко. Професійно». Відповідати йому допомагає правильно налаштована робота персоналу, вважає медична директорка Інна Ройко

«Злагоджена робота дає нам бажання далі розвиватися, не стояти на одному місці, відкривати для себе нові можливості. Коли ти працюєш в гарних умовах, тобі хочеться йти на роботу, щось читати, вивчати. Тому комунальні заклади програють в цьому плані нам. Працюють та й працюють. А тут хочеться завжди бути кращим», – каже пані Інна. 

Інна Ройко
Інна Ройко

Перша клініка сімейної медицини «Біхелсі» була відкрита осінню 2020 року. Нині, ці заклади функціонують в Луцьку, Любешеві, Старій Вижівці та Маневичах.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром