Наголосили на дотриманні безпеки на День прапора та Незалежності України. ОНОВЛЕНО

23 Серпня 2022, 12:33
Прапор України на Київському майдані, у Луцьку 2486
Прапор України на Київському майдані, у Луцьку

У дні відзначення державних свят начальник Головного управління національної поліції у Волинській області Юрій Крошко та Служба безпеки наголосили на безпеці, а міський голова Луцька Ігор Поліщук оголосив про скасування урочистостей у громаді.

Поліцейський розповів про це у своєму зверненні з нагоди Дня державного прапора та Дня Незалежності України на офіційній сторінці.

Громадянам він побажав перемоги, миру, благополуччя в родинах і міцного здоров’я. Юрій Крошко зазначив, що в складі сил оборони воюють і поліцейські, які виконують бойові завдання.

Також наголосив на неухильному дотриманні правил безпеки воєнного періоду.

«Чуєте сигнал повітряної тривоги чи отримуєте сповіщення про це на телефон – негайно покиньте місце масового скупчення та перейдіть в укриття. На сьогодні кожен вже повинен володіти інформацією про найближчі укриття біля місць свого перебування. Так само не ігноруйте вимог комендантської години, яка діє в нашій області з 23 до 5 години. У цей час громадяни не повинні перебувати на вулицях», – зазначив Юрій Крошко.

Цілодобово охорону публічної безпеки та порядку здійснюватимуть сотні поліцейських та інших правоохоронців. У разі необхідності громадяни можуть телефонувати на лінію 102 та повідомляти про підозрілих осіб, небезпечні предмети та інші події.

Читайте також: Де ховатися у Луцьку та районі під час повітряної тривоги. КАРТА

У зв'язку з безпековою ситуацією, у Луцькій громаді масові урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України СКАСОВУЮТЬСЯ

«Прошу уникати паніки, але разом з тим дотримуватись заходів безпеки та спускатися в укриття під час повітряної тривоги», – каже міський голова Луцька, Ігор Поліщук.

ОНОВЛЕНО: СБУ Волинської області закликає українців бути пильними і дотримуватися безпекових рекомендацій, а також нагадує, що в Управлінні СБ України цілодобового працює телефон довіри: (097)791-19-11, (0322) 24-40-25, а також електронна пошта: [email protected].

Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром