Проект рішення про пільгову оренду для ГО закликають обговорити всім миром

08 Липня 2015, 15:09
4598

Громадські активісти та всі небайдужі лучани можуть вносити свої пропозиції та зауваження у проект рішення щодо пільгової оренди приміщень.

Відділ управління майном розмістив відповідну інформацію на сайті міськради.

Цим рішенням мають на меті затвердити Положення про порядок надання пільг по орендній платі за нежитлові приміщення, наразі ж понад 70 громадських організацій у місті орендують площі за одну гривню на рік.

Згідно з проектом, пільги можуть бути надані винятково у випадках, якщо:

  • право отримання пільг передбачене чинним законодавством України;
  • суб’єкт або об’єкт оренди має важливе соціальне значення для населення міста (приналежність суб’єкту або об’єкту оренди до такої групи визначається за поданням галузевих виконавчих органів міської ради);
  • орендарем проведений капітальний ремонт орендованого приміщення за рахунок власних коштів, здійснення якого проводилось згідно з дозволом на проведення невід’ємних поліпшень за рішенням виконавчого комітету;
  • пільга з орендної плати може бути надана в межах терміну дії договору оренди нежитлового приміщення.

Пільги з орендної плати надаються за рішенням міської ради, за винятком пільг, передбачених чинним законодавством України.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення можна надсилати за адресою: м.Луцьк, вул.Богдана Хмельницького, 17, тел. 77-09-90, 77-42-33, e-mail: [email protected].

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024