Реформують департамент ЖКГ

21 Січня 2016, 14:37
3121

Міська влада у липні реформує департамент житлово-комунального господарства і сприятиме утворенню нових об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це стало відомо у четвер, 21 січня, під час наради міського голови з керівниками ОСББ щодо ситуації у сфері житлово-комунальних послуг.

Микола Романюк зазначив , що з липня цього року департамент ЖКГ перестане існувати саме у такому статусі, тому мешканцям багатоповерхівок доведеться самостійно вирішувати питання співжиття у будинку. Мер сподівається на подальший розвиток і появу нових ОСББ.

«Майбутнє у розвитку житлового фонду я бачу за об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків», – зазначив Микола Романюк.

Він запевнив, що прагне робити усе, що залежить від нього та міської ради, аби життя містян було комфортним. Проте зазначив, що лучани прагнуть жити комфортно, але за цей комфорт багато платити не хочуть.

Голова правління ОСББ «Лучани» Юлія Собатюк ствердила, що міська влада може повністю покладатись на городян.

«Ми – ініціативні, ми – ті люди, які можуть змінювати країну. Ми вміємо усе, навіть вміємо малювати малюнки в під’їздах та проводити свята», – зазначила вона.

Також Микола Романюк подякував головам правління ОСББ за сміливість у рішенні очолити об’єднання та за спільну роботу проведену минулого року.

Нагадаємо, у Луцьку створено 180 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
21 Січня 2016, 18:14
тільки нехай та сабатюк не посилає своїх посланців,де збираються збори мешканців ,для масовок на чолі з лавринюком,які горланять за створення осбб.Люди самі собі будуть створювати осбб без всяких аферистичних АСОЦІАЦІЙ осбб,з чесними ,а не підставними головами осбб,які не ПРОДАДУТЬСЯ а асоціацію до сабатюк.Це що -два монополіста сабадюк-давидюк хочуть заправляти мешканцями міста???????робити людей рабами-заручниками по оплаті за своє житло(кредити,позики)?????
21 Січня 2016, 18:19
Ащо буде з Жеками.Вони ж мають все для обслуговування будинків.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром