Юні футболісти Боратинської громади вийшли у півфінал чемпіонату області

05 Листопада 2021, 12:33
Боратинські футболісти 529
Боратинські футболісти

Команда футболістів з Боратинської громади вийшла у півфінал чемпіонату області.

Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

В середу, 3 листопада, у місті Ковель розігрувались путівки в півфінал чемпіонату області з футболу, де нашим футболістам протистояли однолітки з дитячого футбольного клубу Тайм Ковель.

У першому матчі Боратин, володіючи ігровою перевагою, створював небезпечні моменти біля воріт суперника, але реалізувати хоча б один гольовий момент не зумів. У другому таймі команди грали обережно ризикувати ніхто не хотів, ціна помилки була досить вагомою. Але на останній хвилині першого матчу після кутового удару Михайло Гусак, вигравши підбір на лінії штрафної площі, пробив в правий верхній кут воріт суперника і встановив кінцевий рахунок першого матчу Тайм Ковель-Боратин 0:1.

У другому матчі старт протистояння було за ковельчанами, уже на четвертій хвилині першого тайму Боратин поступався в рахунку 2:0, з таким результатом який влаштовував суперника перший тайм і закінчився. У другому таймі футболісти Боратинської громади за рахунок характеру, вольових якостей і волі до перемоги зуміли скоротити рахунок в матчі, гол забив Михайло Гусак, а за чотири хвилини до фінального свистка Рувім Кущук зрівняв рахунок в матчі 2:2.

За результатами двох матчів протистояння завершилося з рахунком Тайм Ковель-Боратин 2:3. Таким чином, юні футболісти Боратинської громади потрапили до четвірки найсильніших команд Волинської області. В 1/2 фіналу чемпіонату області наша команда зустрінеться з однолітками з Адреналін 09.

Всі пари 1-2 фіналу (вища ліга):

  • Волинь-09 - Володимир-09
  • Адреналін-09 – Боратин-09

Читайте також: Лучанка створила віртуальну виставку на основі листів Лесі Українки

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024