Лучанка створила віртуальну виставку на основі листів Лесі Українки

05 Листопада 2021, 09:06
Конкурс бібліотекарів на кращий онлайн-продукт про Лесю Українку 599
Конкурс бібліотекарів на кращий онлайн-продукт про Лесю Українку
Провідна бібліографка бібліотеки-студії «ДіМ» Інна Тимощук перемогла в обласному фаховому конкурсі на кращий онлайн-продукт «Наша славетна землячка: промоція творчості Лесі Українки у бібліотеці».
 
Про це журналісти Район.Культура дізналися у бібліотеці.
 
Авторка зробила творчу роботу за матеріалами виставки-інсталяції, присвяченій листам Лесі Українки на основі повного нецензурованого видання творів письменниці у 14-ти томах (видавництва Волинського національного університету), організованої в залі бібліотеки-студії «ДіМ».
 
Відвідати стаціонарну виставку-інсталяцію можна у бібліотеці за адресою: проспект Президента Грушевського, 1.
 
Довідково. Онлайн-конкурс з фахової майстерності серед бібліотекарів, що обслуговують дітей, на кращий онлайн-продукт «Наша славетна землячка: промоція творчості Лесі Українки у бібліотеці» проводився з квітня по вересень 2021 року.
 
Метою конкурсу є підвищення фахової майстерності бібліотекарів, соціальної ролі бібліотек у сучасному суспільстві, поширення кращого бібліотечного досвіду з популяризації життя та творів Лесі Українки засобами медіаресурсів, здійснення промоції

читання у різноманітних формах.

Для визначення переможців створили журі, до складу якого ввійшли письменники та провідні фахівці бібліотек.
Переможницю конкурсу нагородили дипломом управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації та цінними подарунками.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром