Ректорка ЛНТУ попросила Разумкова підтримати реставрацію Будинку офіцерів

21 Квітня 2021, 17:11
Будинок офіцерів 3070
Будинок офіцерів

Під час візиту голови Верховної Ради Дмитра Разумкова у Волинський національний університет імені Лесі Українки ректорка ще одного вишу – Луцького національного технічного університету – Ірина Вахович звернулася до нього з проханням підтримати інвестиційний проєкт реставрації Будинку Офіцерів.

Вона наголосила, що це пам'ятка архітектури, яка потребує значних капіталовкладень. Про це повідомила кореспондентка Район.Луцьк

«Просимо вас підтримати наш проєкт. Він є цікавим для Малої академії наук та ВНУ», – сказала Вахович.

Відповідь Разумкова видалася більш, ніж очевидною: мовляв, нічого не обіцяю, але допоможу, чим зможу. Також голова Верховної Ради наголосив, що попросить контролювати це питання голову Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака.

Нагадаємо, Будинок офіцерів на Винниченка планують реставрувати під Музей науки.

ому метою реалізації проєкту є створення інтерактивного простору освіти і науки, туристичного осередку популяризації та реалізації наукових, науково-дослідних, пізнавальних та навчальних програм.

А також – якісних просвітницьких і культурних послуг, організації цікавого, пізнавального дозвілля з метою формування у молоді інтересу до науки та відкриттів тощо.

Читайте також: На Волині підпишуть меморандум про співпрацю між областями

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром