Ковельська: після обшуків на спиртзаводі податківці опечатали бочку етанолу

24 Липня 2017, 19:38
2663

Податкова міліція під процесуальним керівництвом Генпрокуратури проводить обшуки на спиртзаводах по всій Україні.

Керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров повідомив, що й на Луцькому спиртогорілчаному заводі, що на вулиці Ковельській в обласному центрі, також проводились обшуки, інформує Конкурент.

Заступник керівника луцького підприємства Олег Гушинець підкреслив, що податкова міліція діє на підставі ухвали Шевченківського районного суду Києва.

У виданні, посилаючись на власні джерела, зауважили, що кримінальна справа відкрита за ст. 212 ККУ («Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)»). Олег Гушинець розповів, що кримінальне справа порушена ще 19 лютого 2014 року,обшуки вже проводили минулого року і вилучали папери.

Податкова міліція перевіряла документи та наявність на заводі необлікованого спирту. За словами заступника керівника Луцького МПД ДП «Укрспирт», такого спирту підприємстві не знайшли. 

Втім, податкова опечатала бочку з облікованим спиртом, через що його наразі не зможуть продати. Олег Гушинець заявив, що спиртзавод буде звертатись до прокуратури з приводу неправомірних дій працівників податкової міліції.

Читайте також: Центральний ринок: аби перебити запах спирту, який витікав з контейнера, його поливали «хлоркою»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024