Центральний ринок: аби перебити запах спирту, який витікав з контейнера, його поливали «хлоркою»

21 Липня 2017, 12:32
2904

Протистояння луцьких муніципалів і продавців сурогатного алкоголю на центральному ринку обласного центру досягло свого апогею.

Про це написала прес-служба департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 19 липня, близько 10-ї ранку, інспектори муніципальної поліції взяли на контрольній закупці сурогатний алкоголь на території Центрального ринку у Луцьку. 

Того дня муніципали викликали на місце події патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та податкову міліцію, а також фіскальну службу, втім, на виклик прибули лише патрульні. 

Декілька днів муніципали і представники громадського формування охороняли контейнер №543, у якому, за їхньою інформацією, зберігався спирт та «сурогат». Жодна інша структура в компетенції якої вилучити і «накрити» точку, не вжила жодних заходів, підкреслили у департаменті.

21 липня, о 10:00 підозрюваний у незаконній торгівлі Романюк Олександр Іванович проник у контейнер і, закрившись в середині, почав «виливати всі рідини, що там були». 

У цей же час дружина правопорушника почала поливати рідину, що витікала з контейнера, «Білизною», аби «перекрити випаровування». Суміш цих рідин зайнялася вогнем, тож муніципали змушені були викликати рятувальників.

До того ж, підозрюваний у торгівлі сурогатним алкоголем вибіг з контейнера та «почав хуліганити». Представники ГФ його затримали і передали правоохоронцям, які його відпустили вже за 15 хвилин, підкреслили у департаменті муніципальної поліції. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром