Знову пиво, знову лото: у Луцьку провели перевірку дев’яти різних закладів

21 Липня 2017, 15:49
3067

Під час рейду були  виявлені факт порушення режиму роботи закладом національної лотереї «Спорт-лото» та факт продажу пива на винос у закладі ресторанного господарства.

Про це пише офіційний сайт Луцької міської ради

У ніч з 19 на 20 липня 2017 року робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг був проведений рейд, у ході якого були перевірені дев'ять об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе, букмекерських контор та закладів державних лотерей). 

Правопрорушення були зафіксовані працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради, правоохоронних органів та управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради.

За фактами порушення норм законодавства була винесена постанова про адміністративне правопорушення на оператора національної лотереї «Спорт-лото» (вул. Винниченка, 4) та складено протокол про адміністративне правопорушення на бармена пабу «Barrel» (просп. Молоді, 8).

До Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області направлено лист з вимогою проведення перевірки закладу національної лотереї «Спорт-лото» щодо використання праці необлікованих найманих працівників.

Читайте також: Центральний ринок: аби перебити запах спирту, який витікав з контейнера, його поливали «хлоркою»

Коментарі
25 Липня 2017, 23:25
У нас багато підприємців використовують працю необлікованих найманих працівників і нікому ніякого діла до цього нема.У нас навіть такий собі член народного контролю в К-Каширську Василь Самофал сам у себе дома використовує працю найманих працівників і це вже років з п"ять,а реєструватись як підприємець не збирається бо тоді не матиме соціальної пільги.Ось так! Людина,яка повинна слідкувати за дотримання законів іншими сама його порушує.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024