На два маршрути у Луцьку шукатимуть перевізників

13 Лютого 2021, 10:22
Маршрутки 2588
Маршрутки

У Луцьку проведуть конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування  №37 «село Жабка – ринок «Ринок Новий» та №181 «Богушівка – Луцьк».

Про це йдеться у проєкті рішення на сайті Луцькради.

У зв’язку з утворенням Луцької тергромади та наближенням закінчення терміну дії договору на перевезення пасажирів з Волинською ОДА за приміським маршрутом «Богушівка – Луцьк» виникла необхідність оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за вказаним маршрутом.

Також оголошується конкурс на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті «Жабка – «Ринок Новий». По вказаному маршруту вже оголошували конкурс на перевезення пасажирів, претенденти на участь у конкурсі були відсутні.

Участь у конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

На об’єкті конкурсу передбачається робота до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення осіб з інвалідністю.

Маршрут «село Жабка – ринок «Ринок Новий» їздитиме у такому прямому та зворотному напрямках: село Жабка, село Дачне, село Прилуцьке, Наливайка, Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Ковельська, Червоного Хреста, Львівська, Окружна (місця міжзмінного відстою у селі Жабка та на вулиці Окружній біля ринку «Ринок Новий»).

Маршрут «Богушівка – Луцьк» їздитиме у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги,  Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, село Тарасове, село Забороль,  село Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС №1 та у селі Богушівка).

Останній термін подання документів: 19 березня до 11:00. Конкурс проведуть 13 квітня.

Читайте також: Лучан запрошують на фестиваль снігових скульптур

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024