Лучан запрошують на фестиваль снігових скульптур

12 Лютого 2021, 17:29
Центральний парк 2810
Центральний парк

В обласному центрі Волині 13 та 14 лютого відбудеться фестиваль снігових скульптур.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

У центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки для мешканців та гостей міста відбудеться зимове дозвілля «Сніжна зима – 2021».

Зокрема, у суботу, 13 лютого, з 11:00 запрошують дітей та дорослих на центральну алею, щоб долучитися до цікавих заходів «Веселі санчата», «Грінч-санчата» та взяти участь у сімейних розвагах «Найкреативніший сніговик» та «Снігова куля».

З 11:00 тут розпочнеться пленер «Снігова скульптура». Цей захід продовжиться ще і наступного дня.

А вже в неділю, 14 лютого, з 10:00 запрошують лучан та гостей міста відвідати алею зимових скульптур «Зимовий вернісаж».

Також цими вихідними у парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах «Веселі гірки – дружні гутірки», які продовжаться ще й 15 лютого.

Прихильників здорового способу життя запрошують відвідати мультифункціональні спортивні майданчики на вулиці Глушець та площі перед входом до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, де відбудеться загальноміська акція «Ранкова гімнастика» з професійним фітнес-тренером.

Біля Луцького зоопарку та дитячо-юнацької спортивної школи №3 з 12:00 любителі спорту зможуть взяти участь у відкритих тренуваннях з біатлону і тренуваннях їзди на лижах.

Протягом трьох днів, 13, 14, 15 лютого, усі охочі зможуть долучитися до онлайн-флешмобу «Сніжний зимовий Луцьк» у соціальній мережі фейсбук та інстаграм департаменту сім’ї, молоді та спорту.

«Приходьте сім’ями, з малечею і дорослими! Буде цікаво», – йдеться в повідомленні.

Захід організовує Луцька міська рада за сприяння фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Читайте також: У Музеї Корсаків відкриють проєкт київської мисткині Оксани Чепелик «Рефракція реальності»


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром