У ринкового торговця вилучили елітного алкоголю майже на 100 тисяч

16 Червня 2017, 10:11
2379

Велику партію лікеро-горілчаної продукції без марок акцизного податку вилучили податківці в рамках операцій «Акциз» і «Рубіж» на ринку у Луцьку.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ТО ДФС у Волинській області.

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками прокуратури Волинської області провели огляди двох торгових павільйонів на території ринку, у яких здійснює діяльність підприємець-фізична особа.

Як з’ясувалося в ході оглядів, які відбувалися на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду, у незаконному обігу перебуває значна партія – 175 літрів – лікеро-горілчаної продукції без марок акцизного податку. Тобто, фактично підприємець здійснює незаконну реалізацію підакцизної продукції

Податківці вилучили підакцизні товари вартістю 85 тисяч гривень і передали їх на відповідальне зберігання.

Читайте також: У Луцьку «накрили» підпільний цех, де розливали фальсифіковану горілку




 

Коментарі
16 Червня 2017, 14:18
тоже мені новина,у "Салюті" навпроти обллікарні,відкрито на полицях стоїть куча шампанського без акцизок,можна подумати що ніхто нічого не знає і не бачить-все кришується,бо така велика мережа без чийогось покрову таке не вчиняла б.А Фраголіно,доречі,італійське,без будь-якого перекладу на українську та акцизок(навіть італійських)
16 Червня 2017, 14:27
...а цей напевно,не поділився,з ким потрібно-от тобі і халепа....
16 Червня 2017, 21:20
а відколи пиво стало піакцизним товаром? на фото більша половина то є пиво!<br/>і про фрігаліно теж спірне питання - в україні все що міцніше 9% підпадає під акциз, а фрігаліно 7%<br/>з таим успіхом тетерів мав-би бути теж акцизним!!!!!<br/>профанація а не акція<br/>дурних нема - всі вміють читати закони<br/>як грамотний власник - сам відіб&quot;ється, а з адвокатом то можна ще й засудити за вилучення продукції<br/>а так схоже в когось з дфс діфіляда? зібрали &quot;напіткі&quot;?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024