У Луцьку «накрили» підпільний цех, де розливали фальсифіковану горілку

02 Червня 2017, 13:37
фото ілюстративне 2560
фото ілюстративне

Правоохоронці в ході обшуків в рамках операції «Акциз-2017» вилучили 160 літрів горілчаної продукції та грошові кошти в сумі  357 тисяч гривень.

В ході операції «Акциз-2017» Співробітники податкової міліції спільно з працівниками фіскальної служби прокуратури припинили незаконну діяльність підпільного цеху з розливу лікеро-горілчаної продукції у Луцьку, інформує сайт ГУ ДФС у Волинській області.

Незаконне виробництво горілчаного фальсифікату зловмисники облаштували у двох гаражних приміщеннях в одному з районів міста та пропонували споживачам  фальсифікат у пакуванні типу «Beg in Box» з написом «Пшенична».

Читайте також: Муніципали з'ясували, де у Луцьку можна купити дешеву горілку

Правоохоронці в ході обшуків задокументували факт незаконної реалізації підакцизної продукції та вилучили 160 літрів горілчаної продукції і грошові кошти в сумі  357 тис. грн., отримані від реалізації фальсифікованої підакцизної продукції.

Окрім того, правоохоронці вилучили порожню тару, лійки, корки, етикетки та шланги, які використовувались для виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції та розведення спирту.

Наразі вирішується питання призначення судових експертиз.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром