Як минув ювілей культурного об'єднання «100 Вт» у Луцьку

21 Вересня 2020, 16:23
Логотип культурного об'єднання «100 Вт» 3597
Логотип культурного об'єднання «100 Вт»

У Луцьку відсвяткували ювілейний – десятий день народження культурного об'єднання «100 Вт».

Подія відбулась 20 вересня у Луцькому молодіжному центрі. Про це повідомляє «Таблоїд Волині».

Організатори на честь десятого дня народження культурного об'єднання «100 Вт» влаштували літературно-акустичний вечір.

«Десять років тому ми вирішили розвивати літературу у нашому місті. Саме тоді розпочався проєкт «Творче кафе» Відтоді своє літочислення почало й Культурне об'єднання 100Вт, на рахунку якого багато реалізованих творчих проєктів», – розповіли організатори.

Перед початком літературно-акустичного вечора, один із головних організаторів об'єднання Володимир Столярчук звернувся з проханням вшанувати хвилиною мовчання загиблих воїнів, завдяки яким святкування цього заходу стало можливе. Він подякував своїй дружині Катерині, адже саме вона наполягла святкувати ювілей культурного об'єднання «100 Вт».

Святкові кульки
Святкові кульки

Привітання смачним тортиком з ювілеєм культурного об'єднання «100 Вт»
Привітання смачним тортиком з ювілеєм культурного об'єднання «100 Вт»



За словами авторів та музикантів, що відвідували творчі вечори культурного об'єднання «100 Вт» протягом 10 років, ювілей нагадує зустріч випускників, де у кожного по різному склалась його життєва доля.

Під час заходу свої вірші декламували Юлія Фінковська, Василь Климюк, Аліна Поліщук, Лєна Шторм, та Ксенія Вдячна. Віршами Стуса підкорив публіку Антон Безносиков, а Сергій Фелістович прочитав іронічно-сатиричну поему про українську мову. Спеціально до дня народження культурного об'єднання «100 Вт» відновили творчий дует «Хто я» у складі Юлії Нікітюк та Сергія Янішевського. Влад Каленіков та Олександр Хмільовський, що є давніми друзями об'єднання, потішили публіку композиціями на гітарі.

Учасники літературно-акустичного вечора переглядали фотографії та згадували історії з часів свого дебюту в 17-18 років та розповідали про те, як змінилось їхнє життя з тої пори, а також куштували святковий торт.

«Мене завжди надихали на нові ідеї ці ваші очі, які горять! І я дивлюся на них зараз, а вони все ще горять. Насамкінець скажу нашу традиційну фразу – несіть світло і творіть добро!», – запевнив Володимир Столярчук.

Захід відбувся в умовах адаптивного карантину. 

Читайте також: Луцькому молодіжному центру YouthСфера виповнилося два роки



Усі присутні під час літературно-акустичного вечора з нагоди ювілею культурного об'єднання «100 Вт»
Усі присутні під час літературно-акустичного вечора з нагоди ювілею культурного об'єднання «100 Вт»

Святковий торт
Святковий торт

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром