ДТП на Волі: жінку з дитиною забрали в лікарню. ПОДРОБИЦІ

24 Квітня 2017, 16:56

Загрози життю та здоров’ю жінки з дитиною, яких збив позашляховик на «зебрі» по проспекту Волі, немає.

Про це Район.Луцьк повідомили в прес-службі патрульної поліції Луцька.

Нагадаємо, у понеділок, 24 квітня, в обідню пору на пішохідному переході збили жінку з дитиною.  Удар був такої сили, що люди відлетіли на кілька метрів.

У прес-службі патрульних зазначили, що на проспекті Волі, 10 автомобіль SsangYong Rexton  їхав по крайній правій смузі і не зупинився перед пішохідним переходом. Перед «зеброю», зі слів водія, зупинився білий  Citroen Berlingo для надання переваги в русі пішоходам, а саме жінці з дитиною. Внаслідок цього  позашляховик і здійснив наїзд на жінку з дитиною.

Постраждалим надали допомогу, загрози життю немає, їх госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

У Секторі комунікації поліції Волині додали, що водій, який здійснив наїзд, не був у стані алкогольного сп’яніння. На місці працювала слідчо-оперативна група. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com