В СНУ стартував набір художників у магістратуру 

19 Травня 2020, 09:16
7693

Кафедру образотворчого мистецтва СНУ імені Лесі Українки реструктуризували у кафедру образотворчого мистецтва та дизайну, а очолив її відомий луцький дизайнер, кандидат мистецтвознавства, доцент Дмитро Авраменко

Окрім зміни назви на реформованій кафедрі оновили навчальні плани відповідно до стандарту вищої освіти бакалаврського і магістерського рівня.

«Досі на нашій кафедрі випускали художників-графіків, живописців. Реставраторів та викладачів образотворчого мистецтва. Але в планах університету додати й інші спеціальності потрібні на ринку, серед яких і дизайн», – пояснив доцент Дмитро Авраменко. 

Читайте також: «Місцевий бізнес став дуже вимогливий до дизайну», – Дмитро Авраменко

Зараз кафедра проводить набір магістрів на спеціальність 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».  

Зареєструватися на єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування для вступу до магістратури можна до 18:00 5 червня 2020 року за посиланням

Дмитро Авраменко навів 5 переваг навчання на спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» магістерського рівня у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

  1. Практичні розробки і навички. Навчальна програма підготовки магістрів збалансовано поєднує теорію та практику, максимально наближена до реальних вимог ринку та майбутніх запитів професії. Навчання студентів, засноване на діалозі з педагогом, для постійного пошуку власного шляху художнього розвитку.
  2. Дуальні елементи освіти. Більшість теоретичного матеріалу студенти здобуватимуть безпосередньо в стінах підприємств, що максимально наблизить їх до реальних вимог та умов майбутньої праці.  
  3. Напрацювання портфоліо. Для можливості отримати професію за фахом і гідну оплату власної праці професійне портфоліо для творчої людини є першочерговим завданням. Ми працюємо за формулою чим якісніше портфоліо тим кращі можливості знайти відповідну роботу і гідну оплату праці. 
  4. Фундаментальна освіта. Викладачі кафедри образотворчого мистецтва та дизайну всіляко підтримуватимуть науково-дослідну роботу студентів. Студенти спільно з викладачами проводять наукові дослідження, готують публікації та беруть участь у наукових конференціях і семінарах, всеукраїнських студентських олімпіадах та конкурсах наукових робіт.
  5. Навчальний план підготовки магістрів також передбачає сформувати індивідуальну траєкторію навчання, що додатково підвищить їх мотивацію для навчання і отримання практичних навичок.  Студенти будуть учасниками пленерів, подорожей, візитів у музеї, і галереї

Підписуйтесь на офіційну сторінку кафедри образотворчого мистецтва та дизайну щоб бути в курсі усіх новин.  

1

Читайте також: Доктор Цьось: як і навіщо у СНУ відкривають медичний факультет. ІНТЕРВ’Ю

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024