Багатостраждальна сесія: у Луцькраді досі не прийняли порядок денний

15 Березня 2017, 11:08
1854

У Луцькраді ніяк не можуть вирішити, яке питання виносити на порядок денний.

Нагадаємо, у середу, 15 березня, депутати зібралися, аби провести багатостраждальну позачергову 19-ту сесію.

Район.Луцьк веде текстову та фото- трансляцію сесії Луцькради

Дискусію викликало винесення питання про блокаду, яке секретар Юлія Вусенко запропонувала розглянути на комісіях.

10: 15 – «Абсолютно немає проблем проголосувати за одне питання – припинення повноважень. Після цього зібратися на комісії та проголосувати по підтримці блокадників», – сказав депутат Луцькради Тарас Шляхтич.

10:20 –  «Зараз викликає дискусію лише одне питання – порядок денний. Є процедура, прошу не прикриватися законом, що там одне питання. Закликаю вислухати пропозиції депутатів та проголосувати за них», – Борис Смаль.

10:30 –  «Юлія Василівна, я не вперше зустрічаюся з вашою брехнею і цинізмом. Ви вийшли на трибуну і сказали – ми за блокаду. Я хочу, щоб ви були солідарні з фракцією «Самопоміч». Хочу, щоб ви були чесними перед собою, чесні перед партією, чесні перед громадою. Закликаю, керуватися законом та внести питання про підтримку блокадників, засудити дії влади щодо розгону», – Андрій Козюра.

10:45 –  «Не використовуйте слово блокада. Бо ви там не були і не маєте морального права про це говорити. Я говорю від імені штабу блокади. Нам не принципово у якій сесії це питання проголосують. Нам принципово, щоб прийняли наш текст, а не той, який був у обласній раді», – депутат Луцькради, активіст Микола Собуцький.

11:03 – «Навіть в політиці є право на мораль. Невже не можна проголосувати? Місто не чекатиме нас, а ми начхали на місто. Свої партійні інтереси маємо залишити і поставити на перше місце громаду. А ми начхали на громаду», – депутат Луцькради Микола Федік.

11:04 – мене це бісить! Не спекулюйте на смерті! Ви просто боїтеся. Починаєте мутити там щось. Поверніться до голосування за 2 питання – припинення повноважень та блокада», – депутат Артем Запотоцький.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром